Valentín baner

Budeš môj Valentín?

Valentín bol rímsky kňaz, ktorý aj napriek cisárovmu zákazu tajne sobášil zamilované páry. Keď to cisár zistil...

Jesmonite tekvica

Ako vonia Október?

Začína sa pre mňa to najkúzelnejšie obdobie v roku a tým je jeseň. Prečo jeseň?

Kategória podľa znamenia

Sviečky podľa znamenia

Rada by som vám predstavila novú kolekciu sójových sviečok a to sviečky podľa znamenia.

Zasa tie komáre blog

Zase tie komáre

Prišlo leto a s ním aj večerné vysedávanie na balkóne, terase, či záhrade. Spríjemnite si ho plameňom prírodnej sójovej sviečky, ktorá navyše komárom smrdí 🙂

Jesmonite Dúha

Ahoj Jesmonite

Jesmonite je ekologická a bezpečná alternatíva živice, sadry alebo betónu. Je to kompozitný materiál na báze vody, nie na báze rozpúšťadiel, vďaka čomu je šetrný k životnému prostrediu.

Ahoj December blog

Ahoj December

Máme tu December a to znamená vianočné upratovanie, zháňanie darčekov, či vypekanie zákuskov. Vianoce sa pomaly blížia a vy neviete čo skôr? Luna sa vám postarala o inšpirácie na vianočné darčeky.

blog Vianoce

Vianočná rozprávka

Kde bolo tam bolo, na severnom póle v dome u pani a pána Santových, vládol predvianočný zhon. Pani Santová piekla svoj slávny čučoriedkový koláč. Pán Santa popíjal v kresle pred telkou domáci vianočný punč, ktorý dostal od svokra.

Kokos jahoda rebarbora

Ty môj kokos!

Sójové sviečky v kokosovom orechu dostali nové balenie. Ako sa vám páči??...

Halloween blog

Halloween

Ak patríte medzi fanúšikov strašidiel, čarodejníc, tekvíc, pavúkov a netopierov, potom by som vám rada predstavila strašidelnú kolekciu sójových sviečok.

Citronela blog 2

Repelentné sójové sviečky

Obsahujú čisté esenciálne oleje, ktoré sa získavajú parnou destiláciou z príslušných rastlín, preto majú aromaterapeutické, antiseptické a protizápalové účinky. Plus komárom smrdia.

blog Deň matiek

Kráľovné majú sviatok v máji

Druhá májová nedeľa patrí všetkým mamičkám. Neviete, čím by ste ich mohli potešiť? V článku nájdete pár inšpirácií.

Deň Zeme blog

Deň Zeme

Tento deň je venovaný Zemi, preto by sme sa mali zamyslieť a upozorniť na to, ako zabraňovať znečisteniu Zeme. Luna vyrába prírodné sviečky zo sójového a kokosového vosku.

Šibači blog

Darček pre šibačov

Veľká noc sa pomaly blíži a ja som si pre vás pripravila článok ako originálne obdarovať tohtoročných šibačov.

Blog

Dnes je Svetový deň sviečok!

1.3.2022 sa vo svete oslavuje už po tretíkrát Svetový deň sviečok. Vedeli ste o tom?

Mesačná voda

Ako si vyrobiť mesačnú vodu?

Rituály spojené s využitím energie z Mesiaca existujú už po stáročia. Pokiaľ patríte medzi ľudí, ktorí sa riadia lunárnym kalendárom alebo venujú Mesiacu väčšiu pozornosť, určite by ste mali vyskúšať aj zber Mesačnej vody.

Povedz to sviečkou blog

Povedz to sviečkou

Február sa nesie v tónoch sviatku zamilovaných. Lásku si neprejavujú len páry, ale aj kamarátky, kolegovia v práci, deti rodičom alebo starým rodičom.

Vianočné inšpirácie blog

Vianočné inšpirácie

Už o mesiac máme v kalendári čarovný dátum a to Štedrý deň. Väčšina z nás už je v predvianočnom zhone a zháňajú darčeky pre svojich milovaných.

blog Vianoce

Vianoce s Lunou

Kde bolo tam bolo, na severnom póle v dome u pani a pána Santových, vládol predvianočný zhon. Pani Santová piekla svoj slávny čučoriedkový koláč, pán Santa popíjal domáci vianočný punč a sob Rudolf vyjedal vianočné perníčky. Zrazu niekto zaklopal na dvere.

vonne vosky_blog

Voňavý domov

Vosk sa vkladá sa na hornú časť aróma lampy, kde sa po zapálení čajovej sviečky pomaly roztápa a uvoľňuje vôňu. Rozdiel medzi vonným voskom v sviečke a tým, ktorý je určený do aróma lampy, je ten, že tento vosk sa neodparuje.

Jeseň

Jeseň s Lunou

Vonku začína padať lístie zo stromov, skôr sa zvečerieva a prebúdzame sa do chladného rána. Čo nevidieť, pomaly prichádza jeseň. Jeseň je pre mňa to najčarovnejšie obdobie roka. Prečo? Prezradím vám a hádam si ju zamilujete tiež.

Kokosový orech

Sójová sviečka v kokosovom orechu

Pomaly sa začína najčarovnejšie obdobie roka. Jeseň so sebou prináša chladnejšie rána a večery, sychravejšie počasie a tma vonku prichádza omnoho rýchlejšie. Častejšie sa uťahujeme do svojich domovov. Spríjemnite si večery pri svetle sviečok, ktoré sú iné ako tie ostatné.

Sójové sviečky Luna blog

Sójové sviečky Luna

Sviečka je ručne odlievaná zo sójového vosku do striebornej plechovky s viečkom. Každá sviečka obsahuje bavlnený knôt a zdobená je minerálmi a trblietkami. Po dohorení sviečky vám mineráli zostanú a môžete ich mať doma ako dekoráciu a čerpať z nich energiu.

Sójový vosk

Prečo sójový vosk?

Vonných sviečok máme na trhu nespočetne veľa druhov. Predtým som sa nikdy nezamýšľala nad tým z čoho je sviečka vyrobená. Záležalo mi len na vzhľade a hlavne vôni kupovanej sviečky. Keďže som milovníčkou sviečok, napadlo mi a prečo si sviečky nevyrobiť?

Náramok z minerálov - tyrkys a modrý živec

Sila a pozitívne vlastnosti minerálov.

Minerály, rovnako ako aj rastliny sú súčasťou prírody. Podobne ako niektoré bylinky aj mineráli majú svoje liečivé vlastnosti. Používajú sa v rôznych kultúrach už od nepamäti či na očistné procesy alebo na zlepšenie životných funkcií.

starostlivosť o sviečku

Ako sa správne starať o sviečku.

Ak sa budete správne starať o svoju sviečku odvďačí sa vám za to. Je to ako keď sa staráte o záhradku plnú kvetín, tiež sa vám za to odvďačia krásnou vôňou a dĺžkou života.

Citronela blog

Neviete, ako sa zbaviť komárov?

Luna pátrala, čo všetko komárom smrdí a rozhodla sa spraviť zdravú repelentnú sviečku zo sójového vosku s použitím bavlneného knôtu a éterických olejov.

Spln

Zajtra nás čaká najväčší spln tohto roku!

Zajtra 25.5.2021 nás čaká ďalší spln mesiaca. Výnimočný bude tým, že je to najväčší spln tohto roku.

Nákupný košík
Návrat hore